Blomleverans i Stockholm innebär kärlek

24 februari 2021 Lily Hansen
Blomleverans i Stockholm innebär kärlek

Ibland slås vi av dåliga nyheter. Som till exempel döden. Den är oundviklig, men lika smärtsam varje gång vi tvingas konfronteras med den. Den kommer också ofta väldigt oväntat. För alla inblandade. Vad ska du till exempel göra om din vän eller familjemedlem i Stockholm behöver ta emot ett dödsbesked när du själv befinner dig i Sundsvall? 

Det är klart, i den bästa av världar skulle du rusa över till din vän i nöd och ge hen en ordentlig bamsekram och en axel att gråta ut på. Men ingen har så långa axlar som från Sundsvall till Stockholm. Då är det en himla tur att Stockholm trots allt är en så pass välutvecklad stad att det finns blombud att tillgå. 

Genom att skicka en blomleverans i Stockholm till personen som behöver omtanke visar du att du tänker på hen. Du visar att du ger hen ditt stöd och att hen inte är ensam i sin sorg efter att ha förlorat en närstående. Samtidigt tränger du dig inte heller på. Blombudet är den perfekta balansen däremellan. 

 

Alla älskar blommor

Men det krävs förstås inte att någon behöver gå och dö för att du ska få anledning att skicka blommor inom Stockholm. Det finns betydligt många fler skäl till varför du skulle förgylla någons dag med en bukett blommor vid dörren, även om det inte är du personligen som levererar dem.  

Blommor kan förmedla kärlek och vänskap till exempel. Det går nog att lova att om du hade överraskat din partner med en blombukett på jobbet så hade det tagits tacksamt emot. Det kan väl knappast finnas någon som inte tycker om blommor. Om man såklart inte sätter sig rakt på en humla. Det där var en referens till tjuren Ferdinand, för den som inte förstod. Få personer hade nog uppskattat ett blombud så mycket som tjuren Ferdinand.

Fler nyheter