Anlita hjälp för din redovisning

21 juli 2020 Jenny Olsson
Anlita hjälp för din redovisning

Att ta hjälp av en kunnig byrå är viktigt när det kommer till redovisning. Även om det är en investering att till exempel ta hjälp med den löpande bokföringen så har man många gånger igen det. Är man ett mindre företag är det kanske många som tänker att de kan sköta bokföringen själva men om man gör det är det också lätt att till exempel missa många avdrag. En duktig och erfaren byrå eller redovisningskonsult vet dessutom hur man ska gå tillväga med olika saker och få mer lönsamhet i företaget och den hjälpen kan många gånger vara ovärderlig. 

 

 

 

Frali Consulting, http://www.frali.se/redovisning-stockholm/ är ett redovisningsbyrå i Stockholm som hjälper sina kunder med allt ifrån den löpande bokföringen och reskontra till löneredovisning, bokslut samt olika rapporter. De jobbar både i pappersform och digitalt vilket gör att kunderna kan lämna sin bokföring på det sätt som helt enkelt känns bäst för dem. Tack vare att de jobbar digitalt med många kunder så finns de också över hela Sverige då de på ett smidigt sätt kan lämna sin bokföring på så sätt men de har också kunder som till exempel kan skicka in sina dokument per post. Frali rapporterar till myndigheter och upprättar alla sorts deklarationer för sina kunder. De lämnar redovisningsrapporter kvartalsvis och månadsvis till företagens styrelse, vilket är viktigt så att kunden själv kan se hur företaget går och se om de behöver styra om någonting. Att få löpande information om företagets utveckling är oerhört viktigt, om företaget är på väg i fel riktning och det går för lång tid kan det vara svårare att styra upp senare. 

När de lämnar redovisningar till myndigheter sker det främst elektroniskt och även signering av årsredovisningar och deklarationer. 

När man ska anlita en byrå är det viktigt att välja en som man känner att man klickar med och som verkligen kan hjälpa en och ge en tips och råd på hur man till exempel kan styra om sin verksamhet samt säger till när de ser något som avviker, till exempel om man har alldeles för stora kostnader inom något område. 

 

Fler nyheter