Byggföretag med helhetslösning

21 juli 2020 Jenny Olsson
Byggföretag med helhetslösning

Idag är det fler än någonsin som väljer att renovera i hemmet. Eftersom många inte reser samma utsträckning som vanligt med tanke på pandemin så finns det både mer tid och pengar att lägga i hemmet.

Om man ska anlita en byggfirma för jobbet och inte har någon man brukar anlita och har erfarenhet av är det bra att fråga runt bland vänner och bekanta för att se om de har någon som de kan rekommendera. Man brukar också kunna hitta en hel del företag på nätet där man kan läsa om vilka tjänster de utför. När man valt ut några företag kan man ringa dem och be om referenser och även om offerter. Att tänka på när man fått offerterna är att inte bara stirra sig blind på priset, det är också viktigt att se vad som ingår och vad man faktiskt får för pengarna. 

När man anlitar en hantverkare är det bra att välja någon som har lite erfarenhet och är kunnig på området. Om man ska utföra ett större projekt kan det vara bekvämt att ta någon som erbjuder helentreprenad. Då behöver du som kund inte engagera dig i när de olika hantverkarna ska komma till byggplatsen utan allt sys ihop av företaget som har totalentreprenaden. 

 

Hamberg Entreprenad AB är ett byggföretag i Stockholm. Här förser de sina kunder med alltifrån mindre till större projekt och kan även ta sig av hela husbyggen med totalentreprenad. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom det allra mesta som rör renoveringar och nybyggnationer.  Inför ett jobb kommer de ut till dig som kund och pratar och tittar på jobbet.

De lämnar sedan att utförlig offert där du som kund kan se precis vad som ingår. Att träffa hantverkaren innan jobbet ska utföras brukar kännas bra så man får ett första möte för att se hur det känns. 

Fler nyheter