De 5 största fördelarna med skyltar av styropor för ditt företag

08 augusti 2022 Helen Johansson

editorial

Ett återvinningsbart material

Letar du efter en skylt som är både prisvärd och hållbar? I så fall kan skyltar av frigolit vara det perfekta alternativet för ditt företag. Frigolit är en typ av plast som tillverkas av expanderade polystyrenkulor. Detta material är lättviktigt men ändå tillräckligt starkt för att tåla vind och väder. Här är fem anledningar till varför skyltar av frigolit är ett utmärkt val för ditt företag:

– De är mycket prisvärda. Skyltar av skumplast är ett av de billigaste alternativen på marknaden.

– De är lätta och lätta att transportera. Du kan ta med dig din frigolitskylt vart du än går utan att behöva oroa dig för att den är för tung eller skrymmande.

– De är hållbara. Trots att de är lättviktiga skyltar av frigolit kan stå emot väder och vind.

– De är lätta att förvara. När du inte använder din skylt av frigolit kan du enkelt fälla ihop den och förvara den.

– De är miljövänliga. Frigolit är ett återvinningsbart material, så du kan känna dig trygg med att använda en skylt av frigolit utan att skada miljön.

Frigolitskyltar

Frigolit för skylttillverkning

Frigolit är ett lättviktigt material som tillverkas av expanderat polystyrenskum. Det används i förpackningar, isolering och andra tillämpningar. Frigolit tillverkas genom att polystyrenkulor expanderas med hjälp av värme och tryck. Pärlorna tillverkas vanligtvis av petroleumbaserade kemikalier.

Vissa företag använder nu återvunnet frigolit för att göra Frigolite-skyltar. Frigolit är ett varumärke för expanderat polystyrenskum som används för skylttillverkning. Det är lätt, hållbart och lätt att arbeta med. Frigolit kan målas eller tryckas på, och det finns i en mängd olika färger.

Om du letar efter en kostnadseffektiv och hållbar skylt är frigolit ett utmärkt alternativ. Tänk på dessa fördelar när du väljer en skylt för ditt företag. Tack för att du läste och hoppas detta inlägg var till någon hjälp!

Fler nyheter