Få vacker hy med brun utan sol produkter

19 juli 2020 Cecilia Olsson
Få vacker hy med brun utan sol produkter

Brun utan sol är det perfekta alternativet till ”solbränd” hud om man vill skydda den mot skadliga UV-strålar. Idag finns det massor av produkter vilka ger resultat som ser naturligt och äkta ut, men det är forfarande viktigt att gå tillväga på rätt sätt för att resultatet ska bli så snyggt som möjligt.

Förberedelser

Man bör alltid börja med att exfoliera huden innan man påbörjar appliceringen av brun utan sol produkten. Det gör att man får bort döda hudceller som annars kan göra att färgen fördelas ojämnt på huden. Områden som är extra viktiga är fotknölar, knän och armbågar, eftersom dessa områden har en tendens att bli torra. Oftast bör man även se till att återfukta huden innan man applicerar sin brun utan sol, det finns dock vissa undantag så man bör läsa vad som gäller för den produkt man har köpt. Återfuktar man så ska man vänta till dess att krämen har absorberats innan man påför brun utan sol produkten. Med bra förberedelser får man ett jämnt och fint resultat som håller längre.

Applicering

Det allra bästa är att använda sig av en handske avsedd för att applicera brun utan sol produkter. Det gör att man inte riskerar att få missfärgning på händerna och det blir dessutom enklare att få ett jämnt resultat. När man för på produkten ska man göra det med masserande rörelser utifrån och in. Från handlederna och in mot bröstet och från anklarna upp mot låren. Man ska även se till att ta lite i taget och vara noga med att det fördelas jämnt över huden. 

Välj rätt produkt

Det finns brun utan sol produkter som är anpassade för antingen ansikte eller kropp, det kan därför vara en fördel att införskaffa en av varje för optimalt resultat på hela kroppen. Man ska också vara noga med att läsa eventuella hänvisningar på produktens förpackning. Hos Sephora hittar man produkter och tillbehör som ger de bästa förutsättningarna att få ett perfekt brun utan sol resultat.

Fler nyheter