Förpackningsmaskiner är viktiga för alla företag

09 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

Förpackningsmaskiner som förändrade mitt arbete

Mitt första arbete var i en liten fabrik som tillverkade gräddbullar. Vi var tre personer som jobbade där och all gräddbullar förpackades för hand i små kartonger. Processen var enkel nog: lägg gräddbullen i lådan, stäng locket och tejpa igen den. Men det var smärtsamt långsamt. Vi kunde bara göra ungefär 200 bullar i timmen.

Jag var inte där länge innan jag insåg att det måste finnas ett bättre sätt att göra det här. Och det fanns det. Jag lyckades övertyga ägaren om att faktiskt investera i en maskinpark som automatiserade det som vi gjorde för hand. Vi använda oss as Lundgren Machinery Efter ett par månader anlände maskinerna och med lite hjälp med installation körde vi igång. Det var en förändring av spelet. Vi gick från 200 bullar i timmen till 2 000 bullar på samma tid.

förpackningsmaskiner

Ny teknik

Nu finns det alla sorters förpackningsmaskiner som kan göra alla möjliga saker, från att fylla och försegla påsar till att slå in produkter i cellofan. Men på den tiden gjorde en enda maskin allt för att för oss och det gjorde våra liv så mycket enklare.

Om du fortfarande packar saker för hand rekommenderar jag dig att överväga att skaffa förpackningsmaskiner. De kommer att spara tid, pengar och en hel del krångel. Lita på mig, jag vet av erfarenhet! Är du ett företag som dessutom är beroende av postorder wå är det viktigt med en bra förpackning för att se till att dina produkter kommer fram i ett stycke och i tid. Förpackningsmaskiner kan hjälpa dig med det också.

Våra maskiner hjälpte också oss med att optimera logistiken, genom att förpacka på ett sätt som gjorde att lastbilarna kunde fyllas på ett hel annat sätt. Vi gick från en lastbil varannan dag till fyra till fem lastbilar om dagen.

Fler nyheter