Om du är i behov av att hyra teleskoptruckar i Trelleborg, kolla här!

11 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

Om du är i behov av att hyra teleskoptruckar i Trelleborg, kolla här!

De flesta företag som har någon form av lagerhållning kommer förr eller senare ha ett behov av att använda truckar. Det finns många olika typer och storlekar av gaffeltruckar på marknaden, men en typ som ofta förbises är teleskopgaffeltruckar. Dessa truckar, som även kallas teleskoplastare, kan vara mycket mångsidiga och användbara i en mängd olika situationer. Här är bara några exempel på när du kan överväga att använda en teleskoptruck i stället för en traditionell gaffeltruck.

 

Olika situationer

– Om du behöver flytta stora, tunga laster över grov eller ojämn terräng är en teleskoplastare ett utmärkt alternativ. Den teleskopiska bommen gör att du kan placera lasten exakt där du behöver den, utan att behöva oroa dig för markens stabilitet.

– Om du behöver lyfta laster till höjder som skulle om en traditionell gaffeltruck inte är säker kan en teleskoplastare vara en livräddare. Den teleskopiska bommen ger dig möjlighet att placera lasten exakt där du behöver den, utan att behöva oroa dig för säkerhetsfrågor.

teleskoptruckar

– Om du har begränsat utrymme i ditt lager kan en teleskoplastare vara ett bra alternativ. Den kompakta utformningen av dessa gaffeltruckar innebär att de kan manövrera i trånga utrymmen som en traditionell gaffeltruck inte skulle kunna göra.

– Om du behöver lasta eller lossa lastbilar är en teleskoplastare ett utmärkt alternativ. Den teleskopiska bommen gör att du kan placera lasten exakt där du behöver den, utan att behöva oroa dig för höjden på lastbilsflaket.

 

Går att hyra

Om någon av situationerna ovan stämmer in på vad du gör till vardags så hade jag definitivt övervägt en teleskoptruck. Om det finns företag som hyr ut dessa truckar, till och med ända ner på timbasis, så det finns ingen anledning att lägga stora summor på inköp av maskinpark.

Kolla gärna med Ekstrands Truck, de har en mängd olika alternativ.

Fler nyheter