Vänta inte med att följa dina drömmar ända tills du har en hörapparat från Signia

11 december 2020 Mikael Barani
Vänta inte med att följa dina drömmar ända tills du har en hörapparat från Signia

Känner du dig allt klokare för var dag som går? Oavsett om det stämmer eller inte så är det en skön inställning till detta med att åldras. 

När man ser den fysiska kapaciteten bli allt mindre i backspegeln så får man istället se till att bli visare. En hel del sker mer eller mindre automatiskt i takt med att vi alla får nya erfarenheter här i livet. 
Samtidigt så får man kämpa för riktigt stora insikterna – oavsett om man själv söker upp dem, eller om de knackar på dörren.

Målsättning är en förutsättning

Genom att söka oss utanför vår bekvämlighetszon, och våga se våra rädslor i vitögat, så skapar vi också förutsättningar för de där enorma kliven när det kommer till personlig utveckling. 
Vad vi vet har vi trots allt endast detta liv på oss – varför ödsla bort det på att vara försiktig?

För när vi blir allt äldre inser vi också hur kort livet är. För ett ögonblick sedan sprang vi runt och lekte med våra kompisar i skogen. I nästa ser vi vår egna barn göra detsamma, och snart är det barnbarnens tur. Den dagen du står där med en hörapparat från Signia och en käpp i handen – ja då är det försent att ångra sig för alla val som du inte gjorde här i livet.

Fråga dig själv därför idag: Vilka drömmar har du som du inte har tagit tag i än? Välj en av dem och gör ditt bästa för att varje dag ta dig en procent närmare att den går i uppfyllelse. Med små steg i taget så kommer du oväntat snabbt att märka hur snöbollen är i rullning, och den växer snart med en enorm fart.

Visst kommer du att stöta på motgångar, det är en del av upplevelsen, men har du målet klart för dig kommer du att nå hela vägen.

Fler nyheter