Akuttandvård i Odenplan är till för alla

16 maj 2022 Lily Hansen
Akuttandvård odenplan

editorial

Plötsligt händer det någonting som du helst av allt vill slippa. Du har fått en fruktansvärd tandvärk och vad du än gör så blir du inte av med smärtan. Eventuellt så kan du lindra tandvärken något med smärtstillande tabletter. Men problemet kommer inte att lösa sig av sig själv, utan du måste uppsöka en tandvårdsklinik.

Det kan vara gott att sätta tänderna i ett saftigt äpple eller ta en tugga av ett knäckebröd med gott pålägg. Tyvärr så kan det då hända att en fyllning i en tand lossnar eller att en tand helt enkelt går sönder. Du måste då uppsöka en tandläkare som kan ta emot dig akut. Det gäller även om du skadat en tand i samband med idrottsutövande.

 

Akuttandvård odenplan

 

En tandläkare är den enda som kan hjälpa dig med dina tänder

När du drabbas av akuta problem med dina tänder så är det ingen idé att du ringer en snickare eller en elektriker. Den yrkesgruppen har givetvis inte den kunskap som behövs för att hjälpa dig. Möjligtvis så kan de dra ut tanden som orsakar problem, med en tång och utan bedövning.  Tycker du att det låter som en effektiv och bra lösning för dig?

Förmodligen så tycker du att det är en korkad idé och ringer en professionell tandläkare istället. Akuttandvård i Odenplan kan till exempel ges på den här moderna tandvårdskliniken:  https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar. Oavsett vad du har för akuta besvär med tänderna så är du alltid välkommen att kontakta dem och boka en tid för undersökning och behandling.

Många moderna tandvårdskliniker använder sig av OPG för att ta röntgenbilder. Det är en teknik som innebär att det är möjligt att röntga hela käken med endast en bild. Metoden kan användas vid kontroll av rotfyllning, implantatplanering, lägesbestämning av visdomständer med mera. Det går snabbt och smidigt att röntga dina tänder.

Fler nyheter